30 d’abril del 2012

EL Comité d’Empresa de RTVV ha exigit al vicepresident del Consell la paralització de l’ero i que es busquen alternatives de viabilitat per a la radiotelevisió pública

Una representació del Comité d’Empresa de RTVV s’ha reunit este matí amb el vicepresident del Consell, José Ciscar, aprofitant la seua participació en el programa La Tertulia de Canal 9. Els representants dels treballadors hem exigit que ens escoltara després que el Consell no ha atés les reiterades peticions de reunió que li hem fet des de fa mig any per abordar el futur de RTVV i dels seus empleats.

En la reunió, José Ciscar, ha insistit en la decisió de dur a terme una reducció sustancial de la plantilla de RTVV però ha assegurat que encara no s’ha definit al nombre de treballadors que afectarà, un procés en el que treballen directament la Generalitat i el despatx d’advocats Garrigues. En eixe sentit els treballadors li hem reiterat la petició d’una reunió formal per a plantejar-li alternatives d’estalvi en la radiotelevisió pública que no passen per la supressió de llocs de treball. El vicepresident Ciscar s’ha compromés a que es duga a terme eixa reunió del Comité d’Empresa amb els responsables de la Generalitat que estan preparant el projecte de futur de Canal 9 i Ràdio 9.

Els representants dels treballadors de RTVV li hem exposat al vicepresident del Consell que la situció econòmica dels nostres mitjans no és conseqüència de la seua estructura ni del nombre de treballadors, sino de la mala gestió i les activitats irregulars que ha dut a terme la direcció i que ara investiga la justícia.