12 de març del 2012

18 i 19 de març: tots participem en la vaga

Els pròxims dies 18 i 19 de març tots els treballador de RTVV podem participar activament en la vaga en defensa dels nostres llocs de treball i per a frenar les amenaces de l’empresa. Es tracta d’una mobilització de tots, en la que conjuntament anem a defensar el futur laboral en Canal 9 i Ràdio 9.


L’objectiu de la vaga és frenar l’ERO i que l’empresa escolte els treballadors per a buscar la viabilitat futura de RTVV. Així consta en la convocatòria legal de vaga que el Comité d’Empresa va presentar en temps i forma davant de la direcció de RTVV, i dels organismes pertinents de la Generalitat. Uns documents que podeu consultar ací:
A/A Sr. José Ciscar Bolufer, Conseller de Presidència de la Generalitat Valenciana
A/A Sr. José López Jaraba, director general RTVV
A/A Sr. Juan Prefaci Cruz, secretari general RTVV
A/A Sr. Luís Redondo López, director TVV
A/A Sra. Núria Romeral Castillo, directora RAV
A/A Sr. Joaquin Vaño Gironés, Director General de Treball, Cooperativisme i Economía Social

La mobilització és l’unica forma que ens ha deixat l’empresa per a defensar els nostres llocs de treball, i amb ella s’ha aconseguit parar altres expedients de regulació d’ocupació.

Els companys que el dia 18 estem  en torn de treball començarem la vaga a la una de la vesprada i continuarem fins a les tres. Els que no estem en torn de treball acudirem a les 12:00 a la plaça de l’Ajuntament de València, amb els jupetins contra l’ERO o amb samarretes de color roig per a fer visible la nostra protesta. Ens situarem al costat de les unitats mòbils.

El dia 19, els companys que estem en torn de treball començarem la vaga a les 10 de la nit i continurem fins a les dos de la matinada. Els que no estem en torn de treball ens concentrarem a la falla guanyadora i a la Plaça de l’Ajuntament per a sumar-nos als companys en vaga.

Vos recordem també que el cost econòmic de la vaga en el repartirem entre tots, perquè no siguen només els companys que tinguen horari de treball coincidint amb les hores de parada els que assumisquen el cost. Per això estem fent aportacions de 5€ al compte de Bankia 2077 0517 53 1100276652 , que després es distribuiran entre els vaguistes.

L’ERO és una amenaça per a tots i tots hem de participar en la vaga del 18 i el 19 per a defensar-nos. Un esforç que hem de  continuar, també de forma conjunta, en futures mobilitzacions, ja que la lluita en defensa dels nostres llocs de treball acaba de començar.