30 d’octubre del 2009

Ja n’hi ha prou

LA MANIPULACIÓ DEL CENSOR LÓPEZ JARABA ESTÀ CONVERTINT-NOS EN LA VERGONYA DE TOTA ESPANYA

La cobertura informativa de la suspensió fulminant de Ricardo Costa com a militant del Partit Popular ha servit novament perquè la direcció de RTVV demostre que no tenen vergonya. Relegar la notícia a mitjan informatiu és un nou ridícul per a la cadena, al qual arrosseguen tots els treballadors que treballem en les nostres empreses.

José López Jaraba abans d’exercir de censor va ser un bon periodista. Quan se li va oblidar la professió?. Quan li van ensenyar que l’expulsió cautelar del número 2 del PP de la Comunitat Valenciana del seu partit no era notícia d’obertura? Quan va aprendre que s’havien d’amagar les decisions de la direcció de Mariano Rajoy? Qui el va obligar a amagar la notícia en mig dels informatius? A qui està servint? A qui censurarem després de Cospedal i Rajoy? A quants treballadors pensa humiliar per a continuar servint als seus amos?

I els de la USO, eixiran ara a defensar els periodistes davant de les pressions i els atemptats a la seua professionalitat a la qual els someten els directius, o estaran arreglant-se els despatxos que els ha regalat Vicente Sanz?

CCOO denuncia i denunciarà qualsevol operació per a llavar vergonyes de gent que ha tingut relació amb persones corruptes, imputades o empresonades. Estarem sempre en la defensa dels companys. La manera en que es defensa la faena dels periodistes és que se’ls reconega el que són. En les nostres empreses hi ha 200 companys que treballen de periodistes, se’ls humilia obligant-los a fer merda informativa i damunt se’ls paguen salaris de guionista, 6.000 euros menys dels que els toca cada any. On estan eixos diners? Estan en la caixa B d’Orange Market?. Pagueu el que deveu. Ja n’hi ha prou d’abusos, ja n’hi ha prou de corrupció, ja n’hi ha prou de manipulació. Els treballadors no tenim perquè pagar la poca vergonya i els negocis bruts dels directius d’aquesta casa.