25 de maig del 2015

El Comité d'Empresa exigeix la paralització del procés de liquidació d'RTVV



El Comité d’Empresa exigeix a la Comissió Liquidadora  de RTVV que paralitze el procés de liquidació fins que la constitució del  nou Consell permeta l’execució d’una nova política audiovisual. D’acord amb la nova conjuntura política, el nomenament dels tres liquidadors és, des de hui,  paper mullat, i les seues funcions no tenen el suport polític suficient.

Els partits que podran governar la Generalitat els pròxims 4 anys han mostrat la seua voluntat de recuperar el servei públic de ràdio i televisió en valencià i han fet de la reobertura de RTVV un dels eixos centrals de la campanya. Els vots els aval.len per a aplicar el seu programa i  comptaran amb el suport dels treballadors i treballadores de RTVV, que des de fa any i mig reclamem la justícia que ens atorgaren els tribunals.

El Comité d’Empresa de RTVV valora molt positivament els resultats de les eleccions autonòmiques, que acaben amb la legislatura més negra de la democràcia, marcada pel tancament de RTVV i el colp d’estat mediàtic que va comportar.

Al Consell li reclamem que no practique una política de terra cremada, que reconega des del minut zero el resultat de les urnes i que permeta que els vots dels ciutadans es materialitzen en la recuperació d’un mitjà que haurà de ser  plural, democràtic, sostenible i al servei del ciutadà.






Els treballadors d'RTVV agraeixen el treball i la solidaritat d'Esquerra Unida.

Els companys que encara treballen al CPP de Burjassot s'han concentrat este matí a les 12:19 hrs. per reclamar la paralització de la liquidació d'RTVV i per agrair el treball del grup parlamentari d'Esquerra UNida i d'aquesta formació política durant la passada legislatura. Esquerra Unida ha sigut un dels més ferms defensors d'una RTVV pública, en valencià i de qualitat i s'ha posicionat clarament per la readmissió dels treballadors que han patit un ERO injust.