25 de novembre del 2014

Setmana de mobilitzacions a RTVV



D’ací a pocs dies es complirà un any del fos a negre de RTVV per part del govern de la Generalitat d’Alberto Fabra. Els actes previstos culminaran dissabte 29, però abans tenim altres convocatòries i notícies.


Divendres 28 els companys d’Alacant faran una concentració a les 12:00 h davant de l’ajuntament. 
A Castelló els companys també han organitzat una concentració a la Casa dels Caragols a les 19:30 h.
A Madrid la delegació es concentrará per conmemorar el tancament a la sede de FORTA.
A València a les 18:30 h al Centre Cultural Octubre s’inaugura l’exposició de fotoperiodisme sobre el tancament de RTVV.
A les 20:00 h tindrà lloc a la facultat de Filologia de la Universitat de València la preestrena del documental “12:19 Temps de Silenci”.
I a partir de les 21:00 hores a l’esplanada del cementeri de Burjassot, enfront del CPP, els companys de la plataforma Mildenou han organitzat una vetlada reivindicativa amb l’assistència de diverses plataformas i més de 15 actuacions.

Dissabte 29 a  partir de les 11:30 h estem convocats a la plaça de Manises amb presència de sindicats, partits polítics, associacions i plataformes que donen suport a l’acte.
A la vesprada participarem com a Comité d’Empresa en les manifestacions convocades per Les Marxes per la Dignitat a les tres províncies del País Valencià


RELLEUS AL COMITÉ D’EMPRESA


Hui dimarts 25 s’ha produit el relleu a la presidència i vicepresidència del Comité d’Empresa com estava pactat en virtut de l’acord sindical. A partir de hui, Salut Alcover, d’Intersindical Valenciana ostenta la presidència i per part de Comissions Obreres el vicepresident és Josep Lluis Fitó. La secretaria queda igual que estava en mans de la UGT, amb Josep Manuel Alcañiz i la vicesecretaria la CGT, en la persona d’Oscar Donat.


DESFILADA PEL TSJCV

Dimarts 2 de desembre tenim una cita al Tribunal Superior de Justícia CV per vore desfilar l’expresident de les Corts Valencianes, Juan Cotino, que anirà a declarar com a imputat en la peça 4 del cas Gürtel


Dijous 4 de desembre de nou acudirem al TSJCV on aniran a declarar també com a imputats tres exdirectius de RTVV, José Llorca, Vicente Sanz i Juan Prefaci.