22 de maig del 2014

Nota informativa als partícips dels plans de pensions

COMISSIONS DE CONTROL DELS PLANS DE PENSIONS DE RTVV

Davant la liquidació dels plans de pensions de sistema Ocupació, les comissions de Control vàrem proposar el trasllat a Bankia Moderado, malgrat les comissions de gestió prou cares que això comportava.

Com que la principal preocupació de les comissions és triar la millor opció per a tots i totes, hem proposat el canvi del fons de trasllat, que ja no serà l’anteriorment esmentat, Bankia Moderado, sinó que serà el següent:

NOM DEL PLA: PLAN DE PENSIONES BANCAJAPENSIÓN RENTA FIJA MIXTO I
NOM DEL FONS: FONCAVAL Podeu trobar informació d’este Pla en el següent enllaç.

http://www.quefondos.com/es/planes/ficha/index.html?isin=N0105

El nou pla té unes comissions un poc més baixes, ja que som conscients que les comissions de gestió i d’entitat dipositària són vitals per a la rendibilitat dels nostres estalvis. En concret, la comissió de gestió és d’un 1,75% anual i la de dipòsit d’un 0,30% anual (en total: 2,05%).

En els propers dies rebreu una carta d’ASEVAL on donaran cinc dies per indicar on voleu que ingressen els vostres drets consolidats si és un pla de pensions diferent al que la Comissió de Control ha proposat. Si no teniu temps de comunicar este canvi sempre el podreu fer una vegada estem ja integrats en el nou pla. Això serà, en principi, al començament de juny. En este cas haureu d’esperar a rebre el certificat de pertinença al nou pla i amb les dades que figuren en ell, posar-se en comunicació amb el pla on voleu estar i que estos demanen el trasllat dels vostres drets.

Com sempre, quedem a la vostra disposició per aclarir qualsevol dubte a través de les diferents seccions sindicals.