24 d’abril del 2014

Encara no hi ha data fixa per als comiats

La Comissió de Seguiment del Comité d’Empresa ha mantingut hui una nova reunió amb la part empresarial per debatre les discrepàncies detectades respecte a la selecció del personal que haurà de romandre durant la liquidació de RTVV. Dimarts de la pròxima setmana es farà una nova reunió per a conèixer els llistats definitius.

D’altra banda ens han informat que el burofax amb el comiat arribarà després del pont de maig, però sense data prevista. És a dir, encara no hi ha un dia fixat. També sabem que el conveni especial per a majors de 55 anys no arribarà al mateix temps que el comiat, perquè s’ha de comunicar el llistat a Tresoreria de la Seguretat Social i rebre el seu vistiplau.

En els pròxims dies l’empresa s’ha compromés a donar-nos la prova de les garanties financeres que es van acordar en l’acta final de l’ERO, tant per a la primera part del comiat com per al segon pagament que s'ha de fer en el primer trimestre del 2015. CCOO farà arribar al nostre departament jurídic esta informació per què els nostres advocats ens ratifiquen que són garanties suficients.

A més també ens han comunicat que la pròxima setmana, a partir de dimarts 29, s’enviarà el model 190 per a la declaració d’Hisenda , el certificat de retencions de l’IRPF del 2013.

Igual que des de la secció sindical vos informaren del que passa i què es pot fer amb el Pla de Pensions.