21 de novembre del 2013

El Comité d'Empresa li demana a Ciscar el manteniment de RTVV i es compromet a adaptar els costos laborals al contracte-programa

El comité d'empresa li ha traslladat al Vicepresident del Consell la necessitat de buscar fórmules per a garantir el manteniment de RTVV ja que la seua pèrdua seria irreparable per al conjunt dels valencians.
En la reunió mantinguda aquesta vesprada, el Vicepresident ha escoltat les propostes dels representants dels treballadors de RTVV per a garantir una ràdio i una televisió sostenibles econòmicament i amb costos laborals que s'ajusten al contracte-programa.
El comité ha mostrat la disposició dels treballadors a assumir sacrificis per a aconseguir la viabilitat econòmica de l'empresa i ha demanat que es busquen mesures no traumàtiques per a adequar la plantilla al marc pressupostari previst per la Generalitat.
El comité també li ha demanat que s'ajorne la data per a la votació en Les Corts del tancament de RTVV i s'òbriga una via per a la negociació.
El Vicepresident s'ha compromés a traslladar aquestes propostes plantejades pels treballadors al ple del Consell i donar una resposta en els pròxims dies.