27 d’agost del 2013

La direcció de RTVV confirma la continuitat en l’empresa de 185 treballadors inicialment afectats per l’ERO per a garantir les emissions de Canal 9 i Ràdio 9

La Direcció General de RTVV ha comunicat al Comité d’Empresa i als treballadors afectats que deixa fora de l’ERO 185 treballadors de l’àrea tècnica per a poder garantir les emissions en els nostres mitjans. Esta decisió es pren després que la Direcció General de Treball i la Inspecció s’han declarat incompetents per a prorrogar el període per a efectuar els acomiadaments fins al 31 de desembre, tal com li havia plantejat el Consell d’Administració.

Considerem que esta decisió confirma que l’ERO va estar mal plantejat des del primer moment, com varem advertir els representants dels treballadors, i que els comiats feien inviable la continuitat de l’empresa. Això demostra que els llocs de treball que es pretenien eliminar eren necessaris. No obstant això, entenem que la direcció de RTVV hauria d’haver-se replantejat tot el procés des del primer moment  i no haver pres una decisió que resulta  ara arbitraria per als centenars de companys acomiadats.