19 d’agost del 2013

El Comité d’Empresa reclama a la direcció la paralització i correcció dels horaris publicats per a les redaccions d’informatius i esports de Burjassot

Considerem que els horaris publicats, al contrari del que manté la direcció,  no respecten el Conveni Col·lectiu

El Comité d’Empresa considera que els horaris publicats per la direcció de RTVV per als treballadors d’informatius i esports de televisió incompleixen alguns aspectes del Conveni Col·lectiu en vigor i, per això, hem reclamat que es paralitze la seua aplicació mentre no s’hagen corregit.

Entenem que amb la publicación unilateral dels horaris, el 14 d’agost,  l’empresa no ha respectat el seu compromís de consultar els representants dels treballadors, establit en l’acord de prórroga del conveni del 3 de juliol. Si s’haguera produït la reunió prevista s’haurien pogut evitar els incompliments de conveni ara detectats. Entre ells, l’ampliació a 30 hores de l’horari del cap de setmana o l’aplicació de jornades de treball que superen les 9 hores, cosa que contravé la normativa laboral vigent. 

El Comité d’Empresa ha reclamat una reunió amb la direcció per a tractar este assumpte i també hem decidit traslladar el cas a la inspecció de treball perquè prenga mesures en cas que no es corregisquen els incompliments del conveni detectats.