5 de març del 2013

El Comité d'Empresa de RTVV convoca vaga la nit de la cremà


      L’empresa multiplica les irregularitats laborals per substituir els treballadors despatxats

 El Comité d’Empresa ha convocat vaga la nit de la cremà de les Falles, en concret des de les 22:00 hores del dia 19 de març a les 02:00 hores de la matinada del dia 20 per protestar contra l’ERO.El Comité reclama que es pare el procés de comiats, que es reincorporen els més de 600 treballadors acomiadats fins ara en RAV, TVV i l’ens i que cessen les irregularitats que l’empresa està cometent per intentar traure una programació que ja s’ha vist afectada per la manca de personal.

L’òrgan de representació dels treballadors torna a denunciar que s’estan modificant torns i horaris dels treballadors per substituir companys acomiadats, que s’han anulat lliurances concedides, que s’està contractant personal a través d’empreses externes i que s’intenta que personal d’una categoria suplisca el que feien els d’una altra.

Totes estes irregularitats estan multiplicant-se de cara a la cobertura de les Falles, ja que RTVV no pot afrontar-les amb el dispositiu d’anys anteriors. El Comité ja va advertir l’any passat que l’ERO afectaria la cobertura que, com a servei públic, feia RTVV de les festes de les Falles o la Magdalena.

Per tot això, el Comité d’Empresa reitera la seua oposició a l’Expedient de Regulació d’Ocupació i demana a l’empresa i a la Generalitat que el revoquen i eviten la judicialització i el conflicte social que la política laboral de RTVV genera.