7 de febrer del 2013

L’empresa comunicarà els acomiadaments de TVV dissabte a les 10 del matí i els primers es produiran els dies 13 i 15 de febrer

El Comité denuncia que la consumació de l’ERO és un fracàs de la Direcció i reclama la seua dimissió

L’empresa ha informat els representants dels treballadors que dissabte a les 10 del matí farà les comunicacions de les persones a les quals ha decidit tirar al carrer en el procés de comiat col·lectiu i la data en què es farà efectiu el seu comiat. També es faran les comunicacions a aquelles persones que no es veuen afectades per l’ERO. Tal i com ja ha publicat la mateixa direcció mentre estava reunida amb el Comité, les comunicacions es faran a través de correu electrònic –del corporatiu i dels personals que té la direcció- i també a través del portal IP, al qual es podrà accedir a través de la web rtvv.es.

Els primers acomiadaments es duran a terme els pròxims dies 13 i 15 de febrer i posteriorment hi haurà comiats cada dimarts i dijous fins a la primera setmana de març. Els companys acomiadats les dos primeres setmanes ja no s’incorporaran al lloc de treball tot i que cobraran els dies de preavís.

L’empresa no ha concretat el nombre exacte d’afectats per l’ERO en TVV però ha assegurat que en estes pròximes setmanes tiraran al carrer al voltant de 500 treballadors i treballadores. La resta eixiran en els pròxims mesos, tot i que dissabte ja se’ls comunicarà a tots en el correu del dissabte la data de finalització.

El Comité d’Empresa ha assegurat que l’anunci de hui confirma el fracàs de la Direcció de RTVV, encapçalda per Alejandro Reig, i dels responsables de recursos humans, Juan Prefaci i Noelia Estarlich, i els ha demanat la seua dimissió.

Els treballadors continuarem denunciant este abús comés per la direcció tant amb mobilitzacions com als tribunals. Recordem que demà divendres, dia 8, tornarem a concentrar-nos a les 10 del matí al CPP de Burjassot per a rebujar esta barbaritat de tirar centenars de companys al carrer i afonar el futur de RTVV.