18 de gener del 2013

El Tribunal Superior de Justícia s'inhibeix sobre l'ero de RTVV. l'Audiència Nacional ha de pronunciar-se ara sobre si es competent o no

El Tribunal Superior de Justícia valencià ha rebujat el recurs interposat per la direcció de RTVV i ha reiterat la seua decisió de declarar-se incompetent per a jujtar les demandes col·lectives contra l'ERO. Després d'esta decisió del TSJ, què hem conegut este matí, és l'Audiència Nacional qui ha de pronunciar-se sobre la seua competència o no per a fer-se carrec del cas. 

El jutge de l'Audiència Nacional havia rebujat prendre cap decisió mentre el TSJ no resolguera el recurs presentat per la direcció de RTVV. Esperem que esta decisió agilite el procés judicial i es fixa una vista sobre l'ERO com més prompte possible. 

Mentrestant continuarem a la disposició de tots els treballadors en la preparació de les demandes individuals i continuarem en la mobilització en la defensa dels llocs de treball i del futur de RTVV, com hem fet hui en la concentració del Consell d'Administració.