18 de desembre del 2012

L’EMPRESA COMUNICA HUI ELS COMIATS DE RÀDIO 9

Tots els treballadors de Ràdio 9 sabran hui si estan afectats o no per l’ERO. A partir de demà per la vesprada passaran a recollir la carta d’acomiadament i es farà efectiva la seua eixida. L’empresa ens ha comunicat que l’ingrés de la liquidació es farà abans de signar la carta. Hui es donarà l’ordre d’ingrés.

En concret seran 60 persones i la resta ho faran de manera gradual fins que s’atorguen les contractes d’externalització. Algunes d’estes eixides es faran el 30 de juny i altres, fins i tot,  el 31 d’agost.

El pròxim dijous es comunicarà als treballadors de l’ens. Les eixides seran a partir de divendres i la pròxima setmana.
El Comitè d’Empresa ha sol.licitat al Secretari General una llista de les persones afectades per l’ERO per saber qui se’n va i qui es queda.

Juan Prefaci ens ha avisat que una vegada es comunique la afectació de l’ERO a Ràdio 9 i a l’ens ja no es pot acollir cap persona a la baixa voluntària .

Pel que fa Televisió Valenciana l’empresa encara no ha finalitzat les avaluacions. Per tant, fins després de Nadal no se sabrà res. Les primeres eixides es calculen per a mitjan de gener en casos molt puntuals.

Des de CCOO-RTVV estem, com sempre, a la vostra disposició per tal de solucionar qualsevol problema i ajudar-vos en el que calga.

Ànim, companys!