9 de novembre del 2012

Contra una política que ens porta a la ruïna i en defensa dels llocs treball: els treballadors de RTVV, a la vaga el #14N

Crida a la vaga general del 14N en la concentració de treballadors de RTVV que s’ha celebrat, com cada divendres, al Centre de Producció de Programes de Burjassot en protesta per l’ERO i en defensa dels llocs de treball i de la radiotelevisió pública.

En la concentració han participat representants de CCOO, Intersindical, UGT i CGT, convocants de la mobilització, els quals han destacat la lluita que han dut els treballadors de RTVV els últims mesos en defensa dels seus drets.  

La secretària d’Acció Social de la Federació de Serveis a la Ciutadania de CCOO, Soledad Fernández, ha demanat la participació de tots els treballadors i dels ciutadans per a parar les polítiques que estan empobrint al conjunt de la societat i acabant amb l’estat de benestar. Per això ha demanat una mobilització global que paralitze les empreses, el comerç i els serveis públics per a començar a recuperar tot el que ens han llevat en els últims mesos.

Vicent Mauri, d’Intersindical, Lola Navarro, d’UGT i Enric Tarrida, de CGT, també han apel·lat a la mobilització per a frenar les polítiques regressives del govern central i de la Generalitat, per a posar fi a la sagnia dels EROS i al desmantellament del sector públic, i a treballar tots junts en defensa de la majoria de la societat.

El Comité d’Empresa de RTVV ha fet una crida a la participació en la vaga i en les manifestacions del 14N i ha tornat a denunciar els abusos que està cometent la Generalitat i la direcció amb els treballadors de la televisió i la ràdio pública.