23 de novembre del 2012

CONCLUSIONS DE LA REUNIÓ AMB JUAN PREFACI


 El secretari general de RTVV, Juan Prefaci,ha informat els membres del comitè d’empresa de diverses qüestions: Respecte a l’ERO, l’empresa ha anunciat que el pròxim divendres 30 de novembre es produirà l’eixida dels treballadors adscrits voluntàriament a l’ERO. Només hi ha una trentena de persones en esta circumstància. Pel que fa a l’ens i la ràdio, l’empresa no ha concretat la data per començar, tot i que ha manifestat la seua intenció de fer-ho abans del 17 de desembre. Als primers als que se’ls comunique de forma immediata el seu comiat, se’ls abonarà la indemnització per preavís.

 Correu electrònic i centre de formació.

L’empresa ha anunciat la dinàmica del procés dels comiats. S’enviarà un correu electrònic al treballador afectat perquè passe pel centre de formació per recollir un cd on estarà la documentació pertinent i una carta en la qual figurarà la data d’extinció del seu contracte. En cas que no s’haja pogut posar en contacte electrònic amb el treballador, l’empresa assegura que ho farà de qualsevol altra forma (carta, tlf o el cap del departament). Segons Prefaci, els llistats encara estan ultimant-se i l’eixida serà gradual en funció de les necessitats de cada departament. A TVV les llistes d’afectats i els comiats es faran per departaments. 

Prefaci també ha anunciat que el pla de recol•locació ha quedat desert per defectes formals. Des del comitè se l'ha instat a contactar amb el Servef perquè aquest servei públic pot fer-ho de forma gratuïta. 

Un altre tema que s’ha tractat ha sigut el dels sancionats. Des del comitè d’empresa s’ha proposat a la direcció que se suspenguen les sancions fins saber si els companys estan afectats o no per l'ERO.