17 de novembre del 2012

CENTENARS DE TREBALLADORS DE RTVV DONEN SUPORT ALS COMPANYS EXPEDIENTATS EN UNA CONCENTRACIÓ EMOTIVA AL CPP DE BURJASSOT


La concentració de cada divendres contra l'ERO en RTVV s'ha convertit en una mostra de suport i solidaritat cap als 48 companys expedientats per haver defensat els llocs de treball i la radiotelevisió pública el passat 16 de juliol. 

Durant la concentració, algunes de les companyes expedientades, que també poden ser víctimes de l'ERO, han volgut recordar el dolor causat pels directius de RTVV a la plantilla amb les seues accions abusives i arbitràries i han defensat el compromís i la dignitat amb que s'ha fet front als atacs que patim. 

En la concentració també s'ha censurat que el PP haja posat en mans de López Jaraba -com a liquidador de l'empresa- la transició  a  la nova RTVV, quan ha tingut una gestió nefasta i plagada d'abusos laborals.

Els treballadors i el Comité d'Empresa s'han compromés a lluitar fins a l'últim moment amb la mobilització i els tribunals per a revertir les conseqüències d'un comiat col·lectiu que és perjudicial no només per als prop de 1.200 treballadors afectats, sino per al futur de RTVV i per al conjunt dels valencians.