4 d’octubre del 2012

Principi d’acord de serveis mínims per a la vaga del 9 d’octubre

El Comité de vaga i la direcció de l’empresa han arribat a un principi d’acord sobre els serveis mínims per a la vaga del 9 d’octubre, que permetrà visibilitzar la nostra protesta en contra de l’ERO, dels expedients disciplinaris i en demanda d’un projecte de futur per a RTVV.

El pacte està en la línia dels que aconseguirem en les últimes vagues de juliol i agost: S’emetran dos rondes informatives del 9/24 en els tres canals de televisió durant tot el matí, i un tícker explicant els motius de la vaga. A més l’informatiu de Canal 9 reduirà la seua durada i inclourà una informació sobre la protesta dels treballadors. El principi d’acord inclou també l’emissió completa de l’acte institucional del Palau de la Generalitat amb motiu del 9 d’octubre, tant en la televisió com en la ràdio.

La resta de la programació de la ràdio, durant el temps que dure la vaga, de 9 a 16 hores, se substituirà per música i butlletins informatius reduïts.

L’acord, del qual donarem més detalls en les concentracions convocades per demà, permet traslladar a la societat la denúncia dels treballadors de la situació insostenible que estem vivint a RTVV. Una denúncia que hem de fer evident en l’empresa, amb una gran participació en la vaga, i en el carrer, fent-nos present en les concentracions que convocarem. Esta vaga és una oportunitat clau per transmetre el malestar que sentim i demanar que no es jugue més amb el futur de RTVV i els seus treballadors.