5 d’octubre del 2012

La vaga del 9 d’octubre obliga a modificar la programació de Canal 9 i Ràdio 9

Els treballadors s’han concentrat hui als centres de treball per denunciar els abusos de la direcció i protestar contra l’ERO 

El Comité de vaga de RTVV i la direcció de l’empresa han signat este migdia l’acord de serveis mínims per a la vaga del 9 d’octubre, convocada en contra de l’ERO, dels expedients disciplinaris i en demanda d’un projecte de futur per a RTVV, en que es mantinguen tots els canals actuals. 

El pacte està en la línia dels signats en les últimes vagues de juliol i agost i impedirà la retransmissió habitual de la processó cívica. Els tres Canals de televisió (Canal 9, Nou 2 i 9/24) emetran la mateixa programació entre les 9 del matí i les 4 de la vesprada, limitada als serveis informatius i l’acte institucional del Palau de la Generalitat. També es faran dos connexions en el moment de la baixada de la Senyera de l’Ajuntament de València i l’acte a la catedral. 
Durant tota la programació s’informarà en pantalla dels motius de la vaga i de les mobilitzacions que eixe dia faran els treballadors, les quals, a més, seran objecte de notícia en l'informatiu de migdia La programació de la ràdio, durant el temps que dure la vaga se substituirà per música i butlletins i informatius reduïts, llevat de la retransmissió de l’acte institucional del Palau de la Generalitat.

Els treballadors de RTVV han tornat a expresar hui amb concentracions als centres de treball el malestar per l’actuació de l’empresa en tot el procés de l’ERO i reclamar que es paralitze l’execució dels acomiadaments i no continue jugant-se amb el futur de RTVV i els seus treballadors. Un concentració que repetiran durant la jornada de vaga als carrers de València.