15 d’octubre del 2012

Demanda col•lectiva contra l’ERO: és innecessari què els treballadors aportem el nostre domicili al Tribunal Superior de Justícia


La direcció de l’empresa continua generant tensió i inquietud entre els treballadors amb el seu comportament irresponsable en relació amb l’ERO. L’última mostra ha sigut la nota enviada a tots els companys comminant-los a que envien la seua adreça al Tribunal Superior de Justícia, on es tramiten les demandes col·lectives dels companys d’ Intersindical i UGT.

Els Serveis Jurídics de CCOO-PV ens han comunicat que el requeriment del Tribunal va adreçat a l’empresa i és, per tant, la direcció qui té obligació de traslladar-li la informació que li demana. No és necessari, per tant, que els treballadors comuniquem individualment cap dada al Tribunal.

La comunicació del domicili serviria únicament per a què ens envien a eixa adreça la sentència, cosa que ja coneixerem a través dels sindicats personats en la causa. A més, l’acumulació de comunicacions particulars podria saturar de treball el jutjat encarregat del cas, cosa que podria generar retards innecessaris en el procediment.

Per últim, volem denunciar que tenim constancia que l’empresa ha enviat notes també per carta certificada, a més de per correu electrònic, cosa que pot generar encara més inquietud entre els treballadors. Ens pareix un nou despropòsit que la direcció continue fent despeses innecessàries en un procés  on ja s’han malbaratat milions d’euros que haurien servit per salvar llocs de treball.