28 de setembre del 2012

Concentració treballadors RTVV a Burjassot


Els treballadors de RTVV s’han concentrat este matí al Centre de Producció de Programes de Burjassot per a exigir novament que no es duguen a terme els comiats previstos en l’Expedient de Regulació d’Ocupació. Han demanat que es paralitze l’ERO mentre no es possessione el nou Consell d’Administració i es definisca amb claredat, en el contracte programa que finalment es pacte, el servei que han de donar en el nou marc la ràdio i televisió públiques valencianes, quins són els programes que es volen produir, amb quins pressupostos es va a treballar i, en conseqüència, quins són els mitjans tècnics i humans necessaris i amb els que es vol comptar.

Els treballadors de RTVV han demanat que s’acabe amb la situació d’angoixa que estan vivint motivada pels abusos de l’Empresa, han mostrat la seua solidaritat amb els companys expedientats, com a represàlia per les mobilitzacions realitzades contra l’ERO, i han exigit a l’empresa que arxive els expedients sancionadors.

Així mateix han mostrat la seua indignació davant la notícia de la licitació per 579.832€ d’un pla de recol·locació pel qual, una empresa privada assessorarà els treballadors acomiadats per a què busquen un altre treball. Els treballadors de RTVV consideren que esta és una nova mostra del malbaratament de diners públics, que hagueren pogut servir per salvar llocs de treball i que, així, no serviran per a res.