6 d’agost del 2012

El Comité d’Empresa de RTVV convoca 6 noves jornades de vaga durant el mes d’agost

Davant la inflexibilitat de l’empresa en les negociacions de l’ERO

El Comité d’Empresa de RTVV, reunit a primera hora de hui, ha aprovat per unanimitat convocar vaga durant 6 dies del mes d’agost en protesta per l’abast de l’ERO presentat per la direcció i la inflexibilitat mostrada per l’empresa durant les 4 primeres sessions del període de consultes.

El Comité d’Empresa considera que l’empresa no té cap voluntat d’arribar a acords si es manté intransigent en el seu model, basat en l’externalització de tots els programes d’entreteniment i de l’àrea tècnica, a més de la reducció de la resta de departaments, propostes que es traduixen en un model inviable de radiotelevisió pública. Amb estes premisses, imposades per la Direcció de RTVV a la consultora PwC, l’ERO conclou amb la proposta de comiat col·lectiu per a 1.295 treballadors.

Per estos motius el Comité ha convocat vaga per als pròxims dies 16, 17, 21, 22, 24 i 25 d’agost. El primer bloc de la vaga començarà el dia 16, a les 11:00 hores del matí i acabarà el dia 17 a les 23:00 hores. La resta de dies, la vaga serà de 10 hores del matí a 22 hores de la nit.

Una vegada més, el Comité d’Empresa de RTVV reitera la seua oposició a l’ERO, la seua aposta per una radiotelevisió pública, en valencià i de qualitat i la seua ferma voluntat de mantindre les mobilitzacions en defensa d’esta empresa i dels seus treballadors.