24 de maig del 2012

Els treballadors de RTVV es concentraran davant de la Generalitat per a protestar contra l’ero

Centenars de treballadors de RTVV s’han concentrat al Centre de Producció de Programes de Burjassot un dijous més per a expresar el rebuig a l’Expedient de Regulació d’Ocupació, que vol dur a terme la Generalitat i que pot comportar el desmantellament de la radiotelevisió pública valenciana. En la concentració s’ha constatat el grau d’indignació que existeix en la plantilla a la qual es vol fer pagar les conseqüències de la mala gestió de l’empresa i les pràctiques de directius que estan responent davant de la justícia per desviar diners públics a la trama Gürtel.

El Comité d’Empresa de RTVV traslladarà demà al matí a les portes del Palau de la Generalitat la indignació que està vivint-se als centre de treball. Els representants dels treballadors tenen previst concentrar-se a partir de les 9 del matí per traslladar-li al Consell que hi ha alternatives de viabilitat per a Canal 9 i Ràdio 9 i per a traslladar-los les conseqüències traumàtiques per a centenars de treballadors que tindria l’ERO. Els treballadors també traslladaran la seua opoisició a l’ERO amb una concentració davant del Palau de la Generalitat el pròxim dia 7 de juny.

El Comité d’Empresa de RTVV insisiteix que existeixen alternatives de viabilitat per a Canal 9 i Ràdio 9, que comportarien un estalvi real per a les arques públiques i donarien un millor servei a la societat valenciana.