15 de febrer del 2012

Toxo exigeix a la Generalitat que frene l’ero a RTVV

El Secretari General de CCOO reclama que es garantisca el carácter públic de la ràdiotelevisió valenciana

Vore document
Vore vídeo



El secretari general de CCOO, Ignacio Fernández Toxo, i el Secretari General de CCOO al País Valencià, Paco Molina, han registrat este matí una carta per al president de la Generalitat, Alberto Fabra, en que li reclamen que es paralitze el procés per a dur a terme un expedient de regulació d’ocupació en RTVV i on defensen el paper fonamental de la ràdio i la televisió pública com a servei per a la ciutadania. Un servei més necessari encara en una societat com la valenciana amb llengua pròpia que necessita de mitjans públics que la potencien i la difonguen.


Els secretaris generals han rebutjat que els treballadors es convertisquen en víctimes de la mala gestió duta a terme en RTVV els últims anys, mentre els responsables continúen al capdavant de l’empresa. Per això han demanat també a Alberto Fabra que depure responsabilitats en la direcció de l’empresa.

Els màxims responsables de CCOO a Espanya i al País Valencià, han presentat l’escrit acompanyats dels màxims responsables de Mitjans de Comunicació de la Federació estatal de Serveis a la ciutadania de CCOO i dels membres del Comité d’Empresa i delegats de la Secció Sindical de CCOO-RTVV.