9 de febrer del 2012

Nota de premsa del Comité d’Empresa de RTVV


Els membres del Comité d’Empresa de RTVV que a les 9 del matí s’han tancat a la seu del Consell d’Administració del grup han decidit donar per finalitzat l’acte de protesta i preparar noves mobilitzacions en defensa dels llocs de treball i en contra de les retallades en el sector públic.  Per la vesprada, un centenar de treballadors s’han concentrat  davant de l’edifici per tal de manifestar el seu suport  i solidaritat.

Els  representants dels treballadors ens hem reunit amb els membres del Consell d’Administració a proposta del PSPV, Compromís i Esquerra Unida i els hem fet arribar l’exigència de destitució de José López Jaraba i la depuració de responsabilitats per la gestió que han realitzat els directius de l’empresa. 

El president del Consell d’Administració, Miquel Domínguez, no ha volgut reunir-se amb nosaltres.  Este tancament s’emmarca dins de les mobilitzacions que el Comité d’Empresa de RTVV està impulsant per defensar el carácter públic del servei que oferim als ciutadans i oposar-nos al comiat massiu de treballadors. Unes mobilitzacions que mantindrem i potenciarem mentre l’Empresa continue amenaçant el futur de RTVV i els seus treballadors, a més de les accions conjuntes en defensa del sector públic valencià.