5 de març del 2010

Ser dona i treballadora a la RTVV de Vicente Sanz


En aquests moments és important manifestar col·lectivament el nostre suport a les dones que han denunciat haver patit els greus abusos de Vicente Sanz, i estendre aquest suport a aquelles altres companyes que hagen suportat situacions similars i, que precisament per el règim de por instaurat per ell en la nostra empresa, no s’hagen atrevit a fer-ho.

És precisament aquest règim de por que tots els treballadors de RTVV coneguem el que ha de terminar d’una vegada i per a sempre. És el nostre objectiu i ha de ser el de tots. No es suficient la suspensió temporal de Vicente Sanz del seu càrrec, exigim el seu cessament definitiu i l’obertura d’un expedient disciplinari que, d’evidenciar-se les acusacions, acabe amb el seu acomiadament com a treballador de RTVV.

Amb ell ha de terminar l’autoritarisme, l’arbitrarietat i l’abús de poder que ha sigut la norma a la nostra empresa. És prioritari trobar un nou clima laboral basat en la democràcia, la participació, el respecte a les persones, la consideració a la professionalitat; és necessari que entre tots impedim que torne a nàixer un altre monstre.

Ens posem a disposició de totes les persones que puguen haver sofert qualsevol tipus de persecució, abús o assetjament personal o professional, amb la màxima discreció cap als afectats.