25 de febrer del 2010

Per a alguns “una algarada”; per a molts, dignitat

CCOO i CGT volem expressar la nostra indignació per les declaracions del responsable de Secció Sindical de UGT a RTVV, al voltant de la concentració dels treballadors i treballadores d’aquesta empresa. La concetració es va celebrar ahir per a expressar, tots els qui volgueren particicipar-hi, el seu rebuig a la conducta de l’ex Secretari General de RTVV i comunicar la seua solidaritat a les dones víctimes de l’assetjament.

Qualificar “de algarada de los que están por destruir”, segons informa LAS PROVINCIAS, ens sembla lamentable. És un signe de fins a quin punt han arribat a contaminar-se algunes persones de la misèria moral que ha governat aquesta empresa.

Desqualificar aquesta concentració dels treballadors i, simultàniament, posar-se a disposició de les víctimes ens resulta cínic i manipulador.

Les víctimes es mereixen tot el respecte; els treballadors i les treballadores que hem volgut expressar públicament la nostra solidaritat amb elles, també ens mereixem tot el respecte.

L’anterior secretari general es va caracteritzar per no respectar res i per no respectar ningú. Alguns, potser, són de la mateixa escola.



Las Provincias 25.02.10 - 00:52

Concentración de apoyo a las periodistas de TVV

Alrededor de 200 trabajadores de Radio Televisió Valenciana (RTVV) se concentraron ayer a las puertas de las instalaciones de Canal 9 en Burjassot para manifestar su repulsa por el presunto abuso de poder materializado en acoso, y para apoyar a las tres compañeras que el pasado viernes presentaron una denuncia contra el hasta el martes jefe de personal del ente, Vicente Sanz, por acoso sexual. La concentración contó con el apoyo de CGT, CC.OO e IV. Desde UGT, por contra, se criticó la concentración, calificada de «algarada de gente que está por destruir».