20 de maig del 2009

Per a canal 9 camps no està imputat per un delicte de suborn

RTVV ha tornat a censurar i amagar informació al poble valencià. El fet sense precedents que un President de la Generalitat haja de declarar com a imputat per un presumpte delicte de suborn no és notícia destacable per als serveis informatius de Canal 9 i Ràdio 9. Ni ahir, pel que fa a les declaracions del secretari general del PPCV, Ricardo Costa, i de l’ex vicepresident del Consell, Víctor Campos, ni hui, en què han declarat Camps i Álvaro Pérez, Canal 9 i Ràdio 9 han informat que aquestos estan imputats- i continuen estant-ho- per un presumpte delicte de suborn. Tot el contrari. Sembla, segons el que han dit aquestos mitjans, que ho han fet per col·laborar amb la justícia. Aquest és el text de l'entradeta:

“Segona jornada de declaracions sobre les investigacions derivades del 'cas Gürtel'. Hui ho ha fet el president de la Generalitat que ha arribat acompanyat per l'alcaldessa de València, Rita Barberà, i els tres vicepresidents del Govern valencià. Francisco Camps ha rebut mostres de suport de la gent que esperava a les portes del Tribunal. El president sempre ha dit que es demostrarà que totes les acusacions són falses.·”

Ni per al canal 24.9 ni per als informatius de Canal 9 la notícia ha tingut suficient entitat per a obrir informatius ni per a que fora valorada per altres persones que no siguen membres del PP o els mateixos protagonistas. A més a més, només s’han inclòs imatges i crits de suport al President Camps mentre que els crits de reprovació ni s’han emès ni han eixit en imatge.

L'apertura de l'informatiu ha sigut la caiguda espectacular de l'economia espanyola. La referència a Francisco Camps apareixa al mig de l'informatiu.

Una vegada més, el lema dels Serveis informatius: “Compromesos amb la informació. Compromesos amb tú.” Ha esdevingut en un frau més per al poble valencià. CANAL 9 CENSURA I AMAGA INFORMACIÓ ALS VALENCIANS.

Una vegada més demanem la dimissió de Pedro García i dels responsables dels informatius.