5 d’octubre del 2007

Eleccions sindicals a RTVV, els treballadors ens juguem el nostre futur

El 26 d’octubre de 2007 els treballadors i treballadores de RTVV tornem a les urnes per a triar els nostres representants en el Comité d’Empresa, els companys encarregats de defensar els interessos laborals davant de la direcció de RTVV.

Aquest és un moment especialment important per al futur de la nostra ràdio i televisió. La pèssima gestió econòmica de la direcció de RTVV, la continuada contractació fraudulenta, la manipulació informativa o la progressiva externalització de programes o retransmissions —privatització parcial de la producció— s’han convertit en una amenaça cada volta més present.

En els propers mesos caldrà traslladar a la negociació del futur conveni una sèrie de mesures encaminades a garantir l’estabilitat laboral, la transparència en la contractació i el foment de la producció pròpia.

CCOO hem demostrat al llarg dels anys que som la millor garantia per a la defensa dels drets dels treballadors de la ràdio i la televisió. Dos mostres d’aquest treball són el fre a la privatització il·legal promoguda pel govern del PP, aconseguida gràcies a l’esforç de la gran majoria dels treballadors de RTVV i als sindicats de classe que la denunciàrem als tribunals, i l’obligació d’aplicar en les nostres empreses la Reforma Laboral de 2006, gràcies a la denúncia de CCOO a la inspecció de treball, un pas important per estabilitzar el treball de molts companys i reduir el frau general que practica RTVV.

Davant dels reptes de futur a que hem de fer front en la nostra empresa és necessària la màxima implicació dels treballadors. Fem una crida a la participació electoral i contra l’abstenció. Us recordem que la majoria de directius d’aquesta casa també voten. Sense el teu vot, la direcció podria arribar a controlar el Comité i debilitar-nos en la defensa dels drets dels treballadors.

Recordeu que tots els treballadors podeu exercir el vot en qualsevol dels centres de treball (CPP de Burjassot, Ràdio 9, Consell d’Administració i delegacions d’Alacant Castelló i Madrid).

Si el dia 26 teniu dubtes que podreu acudir a votar, recordeu que també es pot exercir el vot per correu. El procediment és similar al de les eleccions legislatives o municipals. Caldria que ho fereu el més prompte possible perquè els terminis són curts. En la secció sindical de CCOO-RTVV vos facilitarem tota la informació. Tel. 963183454

Procediment per al vot per correu